App ons direct

Brocante

De brocante vormt de ruggengraat van Le Bourget; hier doen we het voor! Natuurlijk mag je het niet zeggen maar het is ook ons excuus regelmatig lokale brocantemarkten en ‘vide greniers’ in Frankrijk af te lopen.

Wij worden er blij van; een mooie omgeving en oude spulletjes; wat wil je nog meer? We zijn altijd op zoek naar de pareltjes van zo’n markt en het doet deugd te zien dat klanten die pareltjes bij ons weten te vinden! Maak van uw verborgen verleden, een voor liefhebbers mooi heden!

Als u een andere bestemming zoekt voor uw antiek of brocante, is consignatieverkoop een goede optie. Vraag Yvonne naar de mogelijkheden.

Impressie van brocante zaal
Happy soaps

Happy Soaps

In een wereld die steeds meer vervuilt en waar voor plastic geen plaats meer hoort te zijn heeft Happy Soaps de wereld een beetje schoner gemaakt. De shampoo bars vervangen gemakkelijk 3-4 traditionele plastic flessen shampoo.

Zo ook met de conditioner bars, body bars, shaving bars of een ‘gewoon’ zeepje voor je handen. Ideaal voor thuis maar ook geweldig om op reis mee te nemen in je koffer.

Zelfs een doorgewinterde rugzakreiziger wordt hier blij van. Deodorant en lippenbalsem in een blikje, wil je een keer baden in luxe? Met een doosje mini badbommen kun je heerlijk genieten van delicate geuren in je bad.

Cadeauartikelen

Een verjaardag, een jubileum een trouwfeest of een baby geboren? Gewoon een cadeautje voor jezelf of je huiskamer een mooi accent geven?

Ook hiervoor kunt u terecht bij Le Bourget. Voor elke gelegenheid en voor elke beurs een geschikt cadeau dat altijd feestelijk wordt ingepakt!

In de voorste winkel veel, heel veel cadeauartikelen, in de theewinkel alles voor theeliefhebbers en voor speciale gelegenheden vindt u vast uw cadeau tussen de grote verzameling mooie Franse brocante.

Cadeauartikelen
Resultaat foto van amazona krijtverf

Amazona krijtverf

Wat past er beter in een winkel met tweedehands meubilair dan een verf waarmee je oude vermoeide meubelen een tweede leven geeft? En daar houdt het niet op! Je kunt de krijtverf en kalkwas voor vele doeleinden gebruiken.

Een muur geschilderd met deze verf krijgt een zachte rustgevende uitstraling maar de verf kan op nagenoeg elke ondergrond worden toegepast, zelfs aardewerk, glas of metaal en let op: Schuren is niet nodig!

Ook hier let Le Bourget op het milieu; omdat er geen oplosmiddelen en geen kunstmatige pigmenten in zitten zijn zowel de Amazona krijtverf als de kalkwas beide een 100% ecologisch product.