App ons direct

Er is meer..

foto van de voorkant van de zaak

Salon de Thé

Gaan shoppen in Axel en ergens een bakje koffie of thee drinken: Bij Le Bourget maken we er een beleving van en gaan shoppen en koffie drinken samen. Vanachter je kopje thee, Chai latte of wat voor heerlijks je ook van de kaart hebt gekozen, is het genieten.

Het zijn niet alleen je smaakpapillen die een feestje hebben want voor je ogen gaat het feest gewoon door. Vrijwel alles wat je ziet is te koop!
Probeer maar eens….wij dagen je uit!

Theeboeketten

Wil je iemand eens ‘anders’ in de bloemetjes zetten? Geef een theeboeket cadeau! Welke bloemen je mooi vindt en welke lekker ruiken is heel persoonlijk; met thee is dat niet anders. Theeboeketten worden daarom altijd op verzoek gemaakt.

Schenken is in deze context een mooi woord. Je schenkt iemand thee om ín te schenken. Een vaas heb je daarbij niet nodig maar een theepot kan een mooie vaas zijn voor jouw boeket.

Een verse theeboeket
Drop uit de Zeeuwse streken

Streekproducten

Le Bourget werkt hierin samen met diverse Zeeuwse ondernemers.

De snoepers onder ons kunnen uitstekend terecht, van het merk ‘Onze Streek’ hebben we boluskussentjes, vruchtenknoopjes, Zeeuws pepermunt en meerdere soorten Zeeuwse knopen drop.

Trek in een échte Zeeuwse babbelaar? Die hebben we ook!

De Ketchupfabriek uit Grauw is goed vertegenwoordigd met zijn tomatenketchups en tomatensaus en voor liefhebbers van een smaakvol Zeeuws borreltje is er de kruidige Sliertemie uit Absdale .