Chocobollen

Als chocolademelk drinken een beleving wordt!

Theeassortiment

Thee, thee en nog eens thee… het grootste assortiment vind je bij Le Bourget.

Taarten

Taarten groot en klein want zoet is ons ding.

Salon de Thé

Gaan shoppen in Axel en ergens een bakje koffie of thee drinken:
Bij Le Bourget maken we er een beleving van en gaan shoppen en koffie drinken samen. Vanachter je kopje thee, Chai latte of wat voor heerlijks je ook van de kaart hebt gekozen, is het genieten.

Het zijn niet alleen je smaakpapillen die een feestje hebben want voor je ogen gaat het feest gewoon door. Vrijwel alles wat je ziet is te koop!

Probeer maar eens….wij dagen je uit!

Theeboeketten

Wil je iemand eens ‘anders’ in de bloemetjes zetten?

Geef een theeboeket cadeau!

Welke bloemen je mooi vindt en welke lekker ruiken is heel persoonlijk;

met thee is dat niet anders. Theeboeketten worden daarom altijd op verzoek gemaakt.

Schenken is in deze context een mooi woord. Je schenkt iemand thee om ín te schenken. Een vaas heb je daarbij niet nodig maar een theepot kan een mooie vaas zijn voor jouw boeket.

Streekproducten

Le Bourget werkt hierin samen met diverse Zeeuwse ondernemers.

De snoepers onder ons kunnen uitstekend terecht, van het merk ‘Onze Streek’ hebben we boluskussentjes, vruchtenknoopjes, Zeeuws pepermunt en meerdere soorten Zeeuwse knopen drop.

Trek in een échte Zeeuwse babbelaar? Die hebben we ook!

De Ketchupfabriek uit Grauw is goed vertegenwoordigd met zijn tomatenketchups en tomatensaus en voor liefhebbers van een smaakvol Zeeuws borreltje is er de kruidige Sliertemie uit Absdale .

Biologische groenten

Wij verkopen ook prachtige biologische groenten vanuit de Zeeuws-Vlaamse streken. Vergeten groenten, seizoensgroenten, uien en aardappelen zijn altijd voorradig en te koop in ons marktkraam in de Passage. 

Voor een gunstige prijs heb je bij Le Bourget altijd verse groenten in huis, met liefde verzorgd. Ook nemen wij altijd vers gerookte knoflook mee vanuit Frankrijk, deze is onweerstaanbaar in zijn aroma en brengt elke maaltijd tot een sterrenniveau!

 

Soep To Go

Met de verse biologische groenten van Biohoeve d’Haens wordt tussen woensdag en zaterdag bijna dagelijks heerlijke soep gekookt uiteraard niet zonder de hulp van onze onmisbare dagbesteding. Welke soep? Kom kijken het aanbod varieert dagelijks!