Ons theeassortiment

Le Bourget is bescheiden begonnen met 12 smaken thee…. Dat is tegenwoordig wel anders!

Herinnert u zich het zwarte bord buiten nog, een paar jaar geleden? “Meer dan 80 smaken thee” stond er toen op, tegenwoordig zijn het er meer dan 120!

Zwarte, groene, witte thee, kruiden-en fruitinfusies, rooibos’thee’ en huisgemaakte melanges. Er is hier thee voor elke theedrinker, een connaisseur waant zich in de theehemel en dat is waarin we onderscheidend willen zijn. Met zorg en aandacht helpen wij u uw mooiste theeën te vinden. Wist u dat alle theesmaken ook worden geserveerd in theesalon?!

Accessoires nodig? Theepotten, theeglazen, theemokken, theelepels, thee-eieren, theezeefjes, theezakjes, theeblikjes, theetips, dienblaadjes…. Dan zijn er nog de seizoens-en/of thema theeën die allemaal hun eigen specifieke smaak hebben. Heeft u de thee van de week al geprobeerd? Altijd leuk en lekker om een iets nieuws te proberen! De thee van de week zit in een verpakking van 7 1-kops zakjes zodat u ook echt een week lang elke dag kunt genieten.

Even niet in de buurt van Le Bourget, download dan onze theelijst en bestel via de Whatsapp button of telefonisch uw favoriete theetjes!

Zwarte Thee

Babbelaar

Mr. Grey

Perles

Groene Thee

St. Nicolas

Pommes d'Hiver

Sencha Citron

Witte Thee

Safari

Cremant Sorbet

Petit Secrets

Rooibos

Je suis Calm

Palet

Fruits Rouge

Fruitinfusies

Apricot Blossom

Glogg

Jardin des Fruits

Kruiden

Sterrenmix

Bon Rève

Eucalypta